5 luksushotell i Riga

rsz_riga_-_square

Den sterke norske kronen gjør at det å feriere i Riga og Latvia for øvrig oppleves som svært billig. Overnatting på hotell i sentrum er forholdsvis rimelig, og man kan fint sjekke inn på et luksushotell uten at det nødvendigvis koster skjorta. Du kan også prøve hotellnettsiden hotell Riga for å sammenligne tilbud.

Royal Square Hotel & Suites

Royal Square Hotel & Suites er et høyst moderne luksushotell i hjertet av gamlebyen i Riga. Med kun 30 gjesterom er det et forholdsvis lite og eksklusivt hotell, som kun byr på større og luksuriøst innredete suiter. Dessuten er beliggenheten såpass sentral at alt av severdigheter, turistattraksjoner og andre fasiliteter ligger kun et steinkast unna hotellresepsjonen.

Dome Hotel & Spa

Mange ønsker å kose seg på spa når man ferierer utenlands. Under et opphold på Dome Hotel & Spa kan du få både et luksuriøst hotellrom med designerinteriør, i tillegg til fasiliteter som 2 restauranter og et full-service spa. Beliggenheten er dessuten svært sentral, midt i gamlebyen, med alle turistattraksjoner og severdigheter i gangavstand fra hotellet.

Grand Palace Hotel

Grand Palace Hotel er et av de større luksushotellene i Riga, med 56 gjesterom midt i sentrum. Avstanden til berømte Riga slott er på intet mindre enn 100 meter. Hotellrommene er innredet i luksuriøs stil med designerinteriør, og alle moderne fasiliteter er til stedet på hotellet (air condition, spa, betjent parkering og så videre). Hotellet er vurdert til 4,7 av 5 mulige poeng basert på 360 overnattende gjester.

Radisson Blu Ridzene Hotel


Radisson Blu-kjeden er kjent for de fleste, og kjeden er representert med hotellet Ridzene Hotel i Riga. Det ligger sentralt til med en gangavstand til selve sentrum av gamlebyen på noen få hundre meter. Samtidig ligger det i nærheten av en frodig park, slik at det ligger skjermet og stille til. Hotellet har 95 gjesterom som alle holder høy standard, og byr for øvrig på fasiliteter som man forventer av et Radisson Blu-hotell.

Gallery Park Hotel

Gallery Park Hotel er et luksushotell i sentrum av Riga med 23 gjesterom. I motsetning til flere av de overnevnte hotellene, så har dette hotellet en antikk men eksklusiv innredning. For deg som vil oppleve det historiske Latvia så er Gallery Park Hotel et utmerket valg. Beliggenheten er sentral i et rolig område noen få hundremeter fra selve sentrum av Rigas gamleby og turistsentrum.