5 middelsklassehoteller i London

London

De fleste nordmenn tar seg god råd når de ferierer utenlands, både til opplevelser og overnatting. I London er overnatting på hotell relativt dyrt, slik at de som ønsker å bo sentrumsnært i den britiske hovedstaden som regel må nøye seg med middelsklassehoteller. Her anbefaler vi fem slike hoteller til en overkommelig pris.

The Kensington Close Hotel

The Kensington Close Hotel byr på en optimal ferie i London, da hotellet har nær beliggenhet både til sentrum og de frodige grøntområdene i Hyde Park. Avstanden inn til selve «downtown» i byen er på omtrent fem kilometer. Hotellet har over 700 gjesterom, og er følgelig et av de største hotellene i byen, med fasiliteter som svømmebasseng, spa, restaurant og så videre. Prisnivået er middels.

Club Quarters, Trafalgar Square

Ønsker du å bo så sentralt som overhodet mulig i London, med gangavstand både til kjøpesentre, severdigheter, gågater og øvrige turistattraksjoner, så er det 4-stjerners hotellet Club Quarters på Trafalgar Square et optimalt valg. Prisnivået er middels-dyrt her, i det som er et hotell av middels-pluss standard. Du får definitivt mye igjen for pengene på det moderne hotellet med optimal beliggenhet.

Belle Cour Hotel & Spa

Ønsker du å bo rimelig og sentralt i London, så har du ikke alt for mange alternativer, men Belle Cour Hotel & Spa er faktisk noe så unikt som et billig og sentralliggende hotell med egen spa-avdeling. Prisnivået ligger på rundt 1500 kroner/natten for to personer på dobbeltrom, og avstanden ned til sentrum er på knappe 2 kilometer. Gratis Wi-Fi og mer til er inkludert i oppholdet på dette 4-stjerners hotellet.

Ambassadors Bloomsbury

restaurants-bars--Ambassadors Bloomsbury Hotel Details LondonAmbassadors Bloomsbury er et sentrumsnært middelsklassehotell i London som byr på meget flotte og moderne hotellrom, med kort avstand til Trafalgar Square (omtrent 2 kilometer). Det forholdsvis lille hotellet med 100 gjesterom har også egen restaurant, bar, treningssenter og mer til.

Prisnivået ligger på rundt 1500 kroner/natten for to personer på dobbeltrom.

Corus Hotel Hyde Park

Ønsker du å bo i London med den frodige Hyde Park som din nærmeste nabo? I så fall er middelsklassehotellet Corus Hotel Hyde Park trolig et av de beste alternativene i byen. Du bor like ved parken, samtidig som avstanden ned til selve sentrum av London ikke er lengre enn 3 kilometer. Prisnivået er middels, og standarden på både hotellrom og hotellet for øvrig må regnes som høy (4 stjerner).

 

For bestilling av hotellene ovenfor kan du også bestille gjennom prissammenligningsnettstedet hotell london