Aktører som tilbyr forbrukslån med BankID

BankID_2.0_svart

Når du søker om forbrukslån eller andre former lån der sensitiv informasjon er innblandet, så vil det være gunstig å bruke BankID for å identifiser seg selv over nettet. Dette fordi at man da slipper hele prosessen med låne- og gjeldspapirer som sendes manuelt med Posten og må signeres, slik at den prosessen som tidligere tok flere uker nå tar et par minutter. Derfor skal vi nå se nærmere på et par-tre aktører som tilbyr forbrukslån med BankID.

Hva er BankID?

BankID er en teknologi som er utviklet i samarbeid mellom norske banker. Den benyttes av flere offentlige instanser og nettbanker, til alt fra innlogging i nettbank til signering av juridisk bindende papirer. Du kan bruke BankID også når du søker om et forbrukslån, der tjenesten brukes for å identifisere deg selv, samtidig som du kan gjøre en juridisk bindende søknad på at du ønsker å ta opp dette lånet. Følgelig er det mange fordeler med BankID når det kommer til forbrukslån og denne typen tjenester.

Komplett Bank

En av bankene som tilbyr forbrukslån med BankID, er den moderne internettbanken Komplett Bank. Her er du faktisk avhengig av å bruke BankID når du søker, noe som kanskje også er grunnen til at banken kan tilby en garanti på at alle lån under 50 000 kroner utbetales samme dag som man søker. Følgelig er Komplett Bank et av de beste alternativene for deg som ønsker et bra lån på kort tid og kan bruke BankID til å signere søknaden.

Bank Norwegian

Et annet alternativ når du skal søke om forbrukslån med BankID, er å søke hos Bank Norwegian. Også dette er en moderne internettbank som bruker BankID-teknologien til alt fra å innhente informasjon om deg som søker, til å ta imot signaturen dersom du takker ja til lånet. Følgelig får du umiddelbart svar på søknaden når du søker via nettsidene – en prosess som ellers ville ha tatt dager eller uker. Hos Bank Norwegian kan du dessuten søke om et lån på inntil 500 000 kroner.

OPP Finans

Søker du om forbrukslån fra Gjensidige og OPP Finans, så må du også ha BankID dersom du ønsker effektiv behandling av søknaden. Også her kan du låne opp mot 500 000 kroner, og ved å bruke BankID når du søker om lånet vil du få umiddelbart svar på søknaden. Utbetalingstiden av lånet blir også desto kortere når du bruker BankID i søkeprosessen. Moralen er derfor enkel – hvis du kan bruke BankID når du skal søke om et lån uten sikkerhet, så bør du gjøre det!