Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/freederr/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Informasjon om Real Finans forbrukslån | Frederry.net

Informasjon om Real Finans forbrukslån

Kredit-ohne-Schufa-2

Real Finans er en frittstående formidler av forbrukslån, og følgelig ikke noen bank i seg selv med en egen pengebinge som du kan låne en del av. Når du søker om et forbrukslån hos Real Finans, så søker du i realiteten om et forbrukslån hos en av disse norske bankene: Dnb, Ekspress Bank, Collector, Santander, Santander, yA Bank, Bank Norwegian, Komplett Bank eller BB Finans. Real Finans er nemlig en formidler av lån for disse bankene, og ved å legge inn en søknad hos selskapet kan du få lånetilbud fra samtlige overnevnte banker i retur. På denne måten så øker du sjansene for innvilgelse på søknaden, i tillegg til at du kan oppnå et billig og bra forbrukslån!

Renter og betingelser

Og ettersom Real Finans ikke er noen bank i seg selv, så er det vanskelig å si noe konkret om betingelsene. Dette avhenger nemlig av to faktorer – din egen økonomi, og i tillegg hvilken bank du får lån i/velger å ta lån i. Fordelen med å søke om forbrukslån hos Real Finans er dog at du kan sammenligne de reelle lånetilbudene fra hver enkelt bank, slik at du kan se nøyaktig hvilken rente du kommer til å få. Vi kan uansett fortelle deg allerede nå at gjennomsnittlig rente for forbrukslån søkt om gjennom Real Finans ligger på 15,8 prosent, noe som slettes ikke er dårlig og ganske så konkurransedyktig.

Når du skal søke forbrukslån hos Real Finans, så kan du søke om en sum fra 5000 til 500 000 kroner. Nedbetalingstiden går fra 1 til 15 år, og du har også muligheten til å søke om refinansiering av gjeld gjennom selskapet. Forbrukslån fra Real Finans er usikret, som betyr at sikkerhet i form av pant/egenkapital heller ikke er nødvendig. Pengene bruker du på akkurat hva du vil, og følgelig er det mange fordeler med å søke om forbrukslån gjennom Real Finans.

Søkekriterier

Nettsidene til Real Finans er åsted for det lettfattelige søknadsskjemaet som må fylles ut dersom du vil ha et forbrukslån fra en av landets største banker. Som regel får du svar på søknaden innen få timer eller i løpet av en virkedag, og du kan få maksimalt 10 lånetilbud. Det gjelder dog noen krav til deg som søker, der du du blant annet ikke kan ha inkasso eller betalingsanmerkning når du søker om lån. Utover dette så er aldersgrensen 23 år, samtidig som du må ha en inntekt som samsvarer med ønsket lånebeløp. For å øke sjansene for et bedre lån, så kan det lønne seg å søke sammen med noen (medsøker).